Kerstmenu

Voorgerecht

Carpaccio van Ossenhaas

Dungesneden Ossenhaas gemarineerd met pesto en olijfolie, bestrooid met fijne pijnboompitten en rucola

Ghiottone

Parmeham en rosbief geserveerd met een assortiment van Italiaanse kaas

Tussengerecht

Zuppa di Pomodoro Toscana

Huisgemaakte, Toscaans geinspireerde tomatensoep

Gamberetti La Bardies

Gebakken garnalen geserveerd met courgetten, knoflook, peterselie en cherrytomaten gegarneerd met verse basilicum in witte-wijn-saus

Hoofdgerecht

Filetto alla Gorgonzola

Gesneden Ossenhaas van de grill geserveerd met gorgonsolasaus

Entrecote tartufo

Bief entrecote met rode port roomsaus

Salmon all forno

Zalmfilet met garnalen uit de oven gemarineerd met Italiaanse kruiden

Pollo alla pepe

Kipfilet in groene pepersaus

Dessert

Panna Cotta

Tartufo

Coppa fragola

Vanille-ijs met aardbij en slagroom

*2 Gangen 28,- p/p   *3 Gangen 33,- p/p   *4 Gangen 39,- p/p

A-la-carte is ook mogelijk